Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • tehotenstvo po operacii

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den , mam30 deti este nemam pred mesiacom som bola na operacii myomov jeden bol vpredu na maternici 10cm stopkaty a druhy vzadu vrasteny 5cm operovali ma rezom nie laparoskopicky na maternici loziska endometriozy a 4dni po operacii som mala v bruchu aj vyvod cez ktory mi vytekala krv, doktor mi povedal ze o dva mesiace mozem otehotniet, nie je to skoro ?? dakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    všetko závisí na tom, ako hlboko bol ten vrastený myom, je doležité aby sa svalovina dobre zrástla, lebo hrozí prasknutie maternice, čo je život ohrozujúci stav.

Podobné otázky

  • tehotenstvo po operácii mozgu

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, mám 35 rokov a som po operácii mozgovej aneuryzmy. Veľmi by sme s manželom chceli ešte dieťa. Chcela by som sa opýtať, či by to bolo možné a ak áno, aký čas by mal asi uplynúť od operácie.Ďakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    k tomu by sa mal vyjadriť neurológ a neurochirurg, doležitý je nález po operácii. Iste viete, že je to smrteľné ochorenie a gravidita predstavuje isté riziko, ja osobne by som bol veľmi opatrný.