Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • proosim.. surne =( odpovecte mi lebo neviem co mam robit.. =(

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den,
    ja sa chcem opytat menstruaciu mam uz cca4 roky a este som nemala staly cyklus este aj dva krat do roka ju tak ten mesiac nedostanem.. a asi 5 mesiacov dozadu som mala aj medzi menstruaciou tzv,,menstruaciu´´ alebo no je mi trapne priznat ale ked som sa robila tak mi sem tak ale to skvor iba ked som ju mala o par dni dostat .. nikdy neviem kedy ju dostanem.. ale teraz som mala 12,11,2010 to 4 dni a nasledujucu o 32 dni a tiez 4 dni.. to bolo 14,12,2010 (pisem zaciatok menstruacie) na silvestra som mala asi nechraneny stik nie som si celkom ista mohol to byt iba pettin ale asi raz alebo dva krat do mna vosiel a teraz sa bojim aby som nebola v tom.. a gynekologicka mala dovolenku a druha sa prestahovala a este nema otvorenu ambulanciu a sa hrozne bojim.. po tom stiku ak sa to stalo s urcitostou viem ze mi to povie ona idem tak 10.1.2011 ale aj tak som sa chcela spytat. aka je pravdepodobnost alebo co lebo som v strese od silvestra nic nejem, nepijem, sem tam mi pride zle a boli ma asi aj vajecnik mozno som si to vsugerovala alebo ja nevirem.. len chcem poznat vas nazor.. a tes ak zo bol pohlavny stik tak to bolo po prvy krat a mam 16 rokov v maji tohto roku budem mat 17 prosim odpovecte mi

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    spravte si tehotenský test a dajte si predpísať hormonálnu antikoncepciu, verím, že momentálne tehotná nie ste, ale mala by ste sa chrániť, antikoncepcia Vám aj spravideľní cykluse.