Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,626 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • niesom tehotna?

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,chcela som sa opytat mam 20 rokov a spavam s priatelom s ktorym sme spolu uz styri roky zacala som brat antikoncepciu berem ju zo 4 mesiace ele traz po skonceny menstruacie som si nezacala brat nove balenie .a priatel sa domna spravil ako mi jeden den pred tym skocila menstruacia a chcem sa opytat ze uz sa viac krat do mna spravil ci nemozem otehotniet je to asi tri tyzdne do zadu ..ztaial nemam priznaky a nic jedine co je vedsia unava a nevolnosti ale nie zvracanie a nechut do jedla ..neviem ci si mam spravit tehotensky test ci ma to vobec daky vyznam si ho robit dakujem velmi za vasu odpoved

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak neberiete antikoncepciu samozrejme možete byť tehotná. Test si spravte až Vám vynechá menštruácia už v tom čase by mal byť pozitívny.

Podobné otázky

  • priznaky tehotenstva

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den chcela by som sa spytat. minuli mesiac som mala menstruaciu 20.7 a trvala mi 6 dni. a potom sme mali pohlavny styk cez menstruaciu z priatelom, a teraz som zas dostala 1.augusta menstruaciu. a bojim sa ci niesom tehotna. teraz co som dostala 1augusta mi trvala len jeden den mensturuacia. niesom tehotna???