Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • 5 TT a palivy vytok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor, som asi v 5 TT. "Asi" preto, lebo som si pred 5 dnami robila v priebehu 3 dni 2 tehotenske testy a vysli mi pozitivne, avsak okrem slabych bolesti v podbrusku ziadne priznaky tehotenstva nemam. Avsak uz asi 4 dni ma trapia palive bolesti v oblasti pohl.organov a slaby vytok, ktory mal dnes v sebe aj niekolko kvapiek slabocervenej krvy.
    Ak som tehotna, moze to byt skodlive pre dietatko v takomto rannom stadiu tehotenstva? Zajtra, t.j. v pon sa chystam k gynekologicke, aby som sa vysetrila ci testy neklamali a co ten vytok moze znamenat. Skor som nemohla, do sob som bola na pracovnej ceste 400 km od svojho trvaleho bydliska. Viete mi prosim rychlo poradit? Som dost nervozna, do zajtra uz neviem vydrzat co sa so mnou deje. Bojim sa, aby v pripade ze som naozaj tehotna, neuskodil ten vytok dietatku. Dakujem.