Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • JE TO NORMÁLNE???

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobrý večer,v prvom radeby som sa Vám chcela poďakovať za Vaše rady,už ste mi pár krát veľmi pomohli...
    Idem za Vami s ďalšou otázkou:pred týždňom mi konečne skončilo šestonedelie,čo som bola skutočne rada.Len na moje počudovanie som včera dostala menštruáciu,aj keď moje dieťatko plne dojčím.Tak sa chcem spýtať,či je to normálne.Som si istá,že je to menštruácia,lebo sa to rozbieha,ako pri nej a mám aj také bolesti.Ďakujem pekne za odpoveď a pekný deň::)

Podobné otázky

  • tehotenstvo

    , Autor: Registrovaný používateľ

    mala by som taku otazocku.......som v 8 mesiaci tehotenstva ale mam taky zvlastny pocit v brusku obcas ma pichne pod bruskom a citim sa stale byt nafuknuta je to normalne???Dakujem

  • menštruácia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobrý deň, priatelka bere antikoncenciu prvý mesiac a dostala menštuaciu po jej vysadeni iba na jeden den, je to normálne???

  • problem

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobrý den.mam taky problem.je normalne ked mi uz skoro pravidelne meska menzes aj 2 tyzdne???a este nieco.ked sa kupem tak sa umyvam aj zvnutra,a nahmatala som si tam taku hrcku.je to normalne???lebo aj ked s partnerom robime TO...tak to obcas tam boli.nemoze sa stat aj jemu nieco???dakujem

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    je nenormálne, že si umývate pošvu a robíte výplachy, narušujete si tým prirodzenú flóru. Meškanie menštruácie občas býva, spravideľní sa Vám pri antikoncepcii.
    Ak máte niečo v pošve je potreba vyšetrenie, ale ja si myslím, že ste si nahmatala krčok.

  • tehotenstvo

    , Autor: Registrovaný používateľ

    chcela som sa opytat, som v cca5-6 tyzdni a niekedy este mavam bolesti v podbrusku slabsej az strednej intenzity ako keby som mala dostat menstruaciu trvajuce cca 30 sekund az minutu.na ultrazvuku na 95%mam potvrdenu graviditu normalnu v maternici.je to normalne??? a ak ano dokedy budu trvat tieto bolesti????

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    uvedené bolesti signalizujú, že sa maternica vyrovnáva s tehotnosťou. Uvídte ako sa s ňou vyrovná. Ak je plod zdravý tak sa tehotnosť udrží.