Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,562 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • zase zub

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry vecer najprv sa vam chcem podakovat za odpoved a mam ešte dve otazky.Jedna je aku tabletku možem zobrat ked ma boli zub co je bezpecne(mam 6 tyždnov do pôrodu) može mi dat zubarka injekciu pri vykone????A druha je jedna sa vas tu pytala ohladom krvi z nosi ja mam taky isty problem len ja som mala teraz bolo tomu rok operovanu lavu nosnu dutinu kvôli cyste,kvr sa pusta hocikedy ale len z tej lavej dutiny.Može to by aj od toho???Ešte raz velke dakujem a pekny vecer

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    paralen je bezpečný.
    Injekciu možete dostať, lokálne anestetiká sú bezpečné.
    Krvácať možete kvoli operácii máte viac prekrvenú sliznicu a zrejme krváca jazva po tej resekci.

Podobné otázky

  • zase zubarka

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Zdravim pan doktor zase vas otravujem ohladom zubarky...dnes som zase bola a povedala,že mam mrtvy zub a treba precistit kanaliky tak sa do toho samozrejme pustila ale len chvilku pretože ma to strasne bolelo a vrieskala som...chcem sa opytat trocha som sa prestrasila a od vtedy ako som bola pri nej mam bolesti v podbrusku take ako na menstruaciu može moj strach vyvolat predcastny pôrod ked ma už necelych 6 tyždnov????Dakujem pekne(platila som zase 7 eur a zaco neviem)