Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • mozem byt tehotná??

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dakujem za odpoved.Ale ja som si uz urobila dva tehotenske testy a obidva boli negativne.takze neviem co teraz??ci mam čakat este kym nedostanem menstruaciu alebo mam ist uz teraz doktorovi.???

Podobné otázky

  • Môžem byť tehotná??

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Pekný večer.
    Je pravdepodobné, že môžem byť tehotná?
    Poslednú menštruáciu som mala od 25.-28.2. Podľa kalendára mi vychádzala ovulácia na 11.3.
    S partnerom sme mali nechránený sex 10.3.
    Kedy najskôr viem zistiť či som tehotná? Ďalšiu menštruáciu by som mala mat až 25.-28.3.

    Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    počkajte až vám vynechá menštruácia a týždeň po tomto termíne si spravte tehotenský test. Pravdepodobnosť graidity počas jedného ovulačného cyklu je pomerne malá.

  • poradte mi

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň,
    chcela by som vedieť Váš názor.S priateľom sa snazíme o bábätko už vyše rok. Obvikle mi menštruácia trvá 7 dní ale minulý mesiac trvala len 4 dni, prvý den bola silná a zvyšné 3 dni slabá. Od mz ma bolia prsia a mám bolesti v podbrušku a som stále unavená.Môj gynekológ mi kázal merať si bazalnu teplotu ale stále ja rovnaká. Myslíte si , že môžem byť tehotná??? Dakujem za odpoved

  • VYBRATIE MIRENY A KRVÁCANIE

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, dala som si vybrať mirenu po 5 tich rokoch. krvácanie bolo pravidelné, iba sa mi predlžil cyklus z 28 dní na 30-31 dní. Deń po vybratí mireny som mala ovuláciu a pohlavný styk. po ňom na druhý deň som začala krvácať- akoby slabý menzes( týždeň pred tým som mala menzes normálne)- čiže toto krvácanie bolo mimo cyklu.možem byť tehotná?? mohlo byť to krvácanie reakciou na vybratie mireny? teraz mimešká menzes 2 dni ale test mi vyšiel pred 2 týždňami negatívny- mohol sa mýliť.?

    ďakujem za odpoveď

  • Mozem byt tehotna??

    , Autor: Registrovaný používateľ

    mozem otehotniet alebo som tehotna ked sa do mna priatel urobil a hned na druhy den potom rano som dostala menstruaciu,,,len ju mam zatial slabu ....co to znamena??som v tom

  • slaba menstruacia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den chcem sa opytat pred troma dnami som mala menstruaciu mavam ju skoro pravidelne je tam odchylka 1-2dni a trva 4 dni ale tento mesiac to bolo ine mala somju len 2dni a bola velmi slaba ale uz tyzden mi je tak divne a strasne ma pali zaha mozem byt tehotna???