Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Podobné otázky

  • Tehotenstvo a solárium

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň,

    chcela by som sa opýtať, či je vhodné pri plánovaní tehotenstva navštevovať solárium
    alebo by sa mu žena mala radšej vyhýbať. Plánujeme s partnerom bábetko a chcela by
    som vedieť, či môžem aj ja teraz 1x do týždňa navštíviť solárium.
    Ďakujem pekne.

  • Solarium

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor!chcela by som sa vas opytat:mam 2 mesacnu dcerku a mam este trosku mlieka ale uz ju nekojim mozem teda ist do solaria neublizi mi to kedze mam este trochu toho mlieka v prsiach???viete rada by som pokracovala zo solarkom,kedze kedysik to bolo moje hobby...za radu vam velmi dakujem!!!

  • Solarium

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Krasny ďeň vám prajem pán doktor.Rada by som sa vás opýtala či možem navštíviť soláárium ak som v 7 týždni tehotenstva.Všade čítam,že organizmus sa može prehriať,čo je aj logicke preto z mierou .Mňa len zaujíma to žiarenie ,či neškodí ďieťatku ˇči neprenbiká k nemu,či mu to neškodí v takom skorom štádiu tehotenstva.Vopred krásne ďakujem pán doktor za váš čas a odpoveď a želám veľa úspechov.Ďakujem.S pozdravomj Silvia.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    plodu nič nehrozí ale Vám sa v tehotnosti možu objaviť na tele nepekné škvrny, hlavne v tvári. Pokožka u tehotnej reaguje inak na opaľovanie.

  • kojenie a solárium

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Prajem Vám pekny den,rada by som dostala odpoved na otázku,ci je mozná návsteva solária pokial matka kojí a ked áno,ci to neovplyvní chut mliecka a ci je riziko zvysenej pigmentácie koze.Rada by som poznala Vás názor aj na masáz pocas kojenia.Zelám Vám vela radosti a úspechov pri Vasej obetavej práci.Dakujem

  • Solarium

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry vecer.Mam 3 mesacne dceru, ktoru dojcim a chcela by som s tym vydrzat co najdlhsie. Tak o tri mesiace,repr. na jar, by som chcela chodit do solaria. Je to vhodne? Nema to nejaky vplyv na mlieko?