Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • zlata.ivanka

    , Autor: Registrovaný používateľ

    pekny den,pan doktor ja sa vas chcem spytat kamaratka je v 24 tt, bola na kontotrolu u doktora / je na ryzikovej/a tam jej povedali ze ma kvasinkovu ifekciu z vyterou jej zistili a ze je otvorena na dva prsty a ze pred 2 tyzdnamy bola na jeden ale ze este neni si isty pan doktor ci je otvorena na dva ze ma prist zase na tyzden sa ukazat ci nahodou to nebolo len s tej kvasinkovej infekcii ale ze ked bude otvorena tak ju budu podsivat , co to znamena podsivat a ako sa da tej infekcii predchadzat nic sa nemoze stat malej v brusku za odpoved DAkujem ste naozaj super doktor aspon tie odpovede mate take a hlavne z vtipom a este sa chcem spitat ja som tiez tehotna 35 tt a mam chripku ci si mozem dat 500 Paralen a kolko krat do dna velmi pekne dakujem za odpoved

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak nemáte rada bodky a čiarky, prosím dávajte za každou vetou enter, aby som sa v tom vyznal.
    Problém Vašej kamarátky je pre mňa naprosto nezrozumiteľný, kvasinková infekcia nemá žiadny vplyv na otváranie, a zašívanie krčka už sa nerobí. Viac som z toho nevydedukoval.
    Paralen v tehotnosti možete.