Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Mozem byt tehotna..???

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den chcela som sa opytat ci mozem ostat tehotna ked mam cysty a trhliny na vajecnikoch....Mam to asi po krstnej a ona mala problemy....Davame si z partnerom pozor....Lenze mne uz meska menzes...Sice bola som v nemocnici a tam som musela prestat brat antikoncepciu ...ja som ju zacala brat asi 3-4 dni pred nastupom a tam som jmu mesela vysadit tym padom som dostala krvavy vytok a potom asi 2 dni som krvacala ako pri menzese....KEd som prisla z nemocnice zacala som ju brat znova ale stale som mala krvave vytoky a teraz mi meskaju...mam silne bolesti podbruska a vajecnikov ako pred menzesom..dokonca mam aj naliate prsia a bolia....moze to byt z toho ze mi meskaju..??dakujem za odpoved s pozdravom Kiki

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    cysty a trhliny na vaječníkoch nie je žiadna dedičná nemoc, a cysta sa može utvoriť každej zdravej žene. Prerušovaný styk je málo spoľahlivá antikoncepcia, preto možete byť tehotná. Urobte si test.