Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,626 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Prudké bolesti

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, pri pohlavnom styku s manželom som začala cítiť prudké,bodave bolesti v spodnej časti podbruska a pocit na vracanie. Nemohla som sa postaviť ani si sadnúť, bolesť som cítila pri sedení dokonca aj v oblasti konečníka. Nekrvacala som bolesť po pár hodinách ustala, ale stále cítim pichanie. Mám zavedené teliesko, je možné že by sa vychýlilo ? V minulosti som mala problémy s cystami je možné, že by sa cysta zase vytvorila a praskla? Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    skôr by som to videl na problém s cystou na vaječníku, akoby došlo k prechodnému zatočeniu cysty alebo vaječníka. Ak sa stav upravil nie je potrebné riešenia, ak máte stále problémy, navštívte svojho gynekologa.

Podobné otázky

  • Bolesti v podbrusku

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,
    mam 26 rokov a rocnu dcerku. Rodila som cisarskym rezom. V poslednej dobe mavam take prudke bolesti v podbrusku, vzdy na inej strane....stava sa mi to najma ked prudsie vstanem a podobne. Moze to suvisiet s poporodnym stavom maternice a zenskych organov? Trva to len par minut, ale bolesti su dost silne.
    Dakujem
    Katka