Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
18,836 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Hrčka na pysku

    , Autor: Tati123

    Dobrý večer, pred pár dňami som si nahmatala hrčku na lavej strane pysku hore. Necítim, že by ma nejako pobolievala ale je na dotyk veľmi tvrdá a trocha začervenaná..vedeli by ste mi prosím povedať o čo sa jedná a ako postupovať? Mám v pláne ísť s tým aj za svojim gynekológom ale zajtra mám dostať menštruáciu, tak bude to musieť ešte pár dní počkať, preto sa obraciam na vás. Ďakujem.

Podobné otázky

  • Hrcka na pysku

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, mam 16 rokov, a este som nemala pohlavny styk.
    Pred dvoma dnami som si na vonkajsom velkom pravom pysku vnutornej dolnej casti nahmatala nieco ako pupak. Trochu to bolelo, myslela som si ze je to nieco ako akne, podobne to bolelo. Velku pozornost som tomu nedavala. Vcera vecer som si vsak nahmatala na tom istom mieste hrcku velkosti fazulky. Na vonkajsej strane sa koza sfarbila do cervena a hrcka pri stlaceni slabo boli, neviem teraz ci to je tym ze je tam nieco to cervene zapalene alebo ci boli ta hrcka, jednoducho nieco tam ma pali ale pri stlacani hrcky citim ze ju tam mam. V poslednej dobe som nebola chora a ani antibiotika som neuzivala. Zacala som uzivat iba vitaminy spektrum na imunitu, neviem ci to nemoze byt sposobene aj tym, ale pochybujem.
    Pytam sa vas ako odbornika, co si o tom myslite, resp. ci ste sa uz s niecim takym niekedy stretol a ci by ste mi vedel poradit. Ku gynekologovi sa nejako velmi nechystam, pokial mi to zmizne, zatial budem cakat. Neuzivam a ani som nikdy neuzivala antikoncepciu.
    Dakujem velmi pekne.