Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,246 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • bolesť v podbrušky, prsia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobrý deň ja by som sa chcela niečo spýtať. Menštruácia mi meškala 24 dní počas týchto dní som mala citlivé bradavky boli až krvavé zvadšilo sa mi aj brucho a som mala bolesti v podbrušku, pohlavný som mala a bol taký že ke´d si ho priateľ vytiahol tak z neho vychádzali(vytekali(spermie( no a potom na druhý deň sa priateľ spravil do zadočku no ale nevytieklo mi to... a poobede som mala aj mokré gatky ....Robila som si aj tehot. test no ten mi vyšiel negatívny. neviete v čom bol problém-?:no a tento mesiac január mi menštruácia meškala 8 dní a menštruácia trvala len 3 dní. Som aj epileptička a beriem lieky Vimpat a lamotrigin .ďakujem za odpoveď.Michaela

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    ak máte negatívny tehotenský test tak tehotná nie ste a prejavy sú normálna reakcia na gestagény.
    Ako epileptička by ste nemala otehotnieť neplánovane, ak plánujete dieťa, tak je vhodné predtým konzultovať Vášho neurológa.