Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,527 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Meska mi menstruacia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den chcem sa opytat uz asi 3 mesiac som nedostala menstruaciu nebrala som tabletky a robila som si uz 3 testy a vsetky vysli negativne...Mam ale problemy s vytokom uz dost dlho je inej konzistencie je riedky a zapacha ako by po niecom " mliecnom " inak to neviem nazvat..,a vo velkom mnozstve, stale tecie..Mozte mi poradit co sa deje ci to meskanie moze byt kvoli tomu u gynekologa som nebola. Dakujem za odpoved Jana

Podobné otázky

  • menštruácia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň pán doktor, poprosím Vás o radu! Mešká mi menštruácia síce len 2dni,ale u mňa je to nezvyčajné lebo mávam pravidelný 28dňový cyklus. Test som si ešte nerobila, ale tehotná by som nemala byť /dúfam/. Začala som pracovať po materskej, čiže stres zmena v životospráve, fyzická námaha! Mávam také bolesti ako pri menštruácii / chvíľu bolí potom prestane/ a ešte ničo! V 18-20deň cyklu som mala slabo krvavý výtok /trochu/.
    Už sa mi to raz stalo že mi to meškalo asi 6dní. Teraz som v strese lebo už tri deti mám a ďalšie si dovoliť nemôžem a ešte to že som začala pracovať!
    Moc ďakujem za Váš názor.
    S pozdravom Gabriela.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    žiadny názor na to nemám, spravte si test, ak je pozitívny ste tehotná, ak nie je pozitívny, tak počkajte 10 dní, test si zopakujte a navštívte gynekológa.

  • hrčka v podbrušku

    , Autor: Registrovaný používateľ

    meška mi menštruacia už dva tyžne bolia ma prsniky ako pred menštruaciou trošičku v pravo nie uplne ked sa pozriem akoby tam z vnutra som mala hrčku ked stlačam je to meke je mi zle som unavena občas slabe bolesti v podbrušku ako pred menštruaciou a body bolia