Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,246 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Žiadne krvácanie

    , Autor: Danka02

    Dobrý deň, užívam antikoncepciu leverette ale tento mesiac som užívala aj ATB rovamycine. Mala som dostať včera menštruáciu ale pozorujem len hnedý hlien. Styk som tento mesiac vôbec nemala. Iba minulý cyklus kde mi potom prišla aj menštruácia. Nemám žiadne bolesti ani na sebe nepozorujem zmeny. Tehotrnský test bol dnes rano negatívny. Môžem byť tehotná alebo mam rozhodne hormóny z antibiotik? Budem chránená od prvej tabletky nového blistra aj keď nemám menštruáciu?

Podobné otázky

  • Žiadna menštruácia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň pán doktor, už 1,5 roka beriem HAK Lindynette 20. V pondelok som dobrala blister, avšak žiadne krvácanie sa dodnes nedostavilo (v sobotu slabé hnedé špinenie). Mám začať s užívaním nového blistra od utorka? Podotýkam, že HAK som brala pravidelne, bez vynechania. Ďakujem.

  • zacata menstruacia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, pan doktor,
    prvy den menstruacie som nasadila tabletky, ale na druhy den, som uz ziadne krvacanie nemala, mala som s tabletkami pokracovat? resp. ak by som ich nadalej uzivala, dostavila by sa menstruacia? a bol by pohlavny styk chraneny?dakujem