Žena doma: Prečo sú moje baby ufúľané

Mary K. | 31. január 2018
Žena doma: Prečo sú moje baby ufúľané

Nemám s mojimi babami rovnaké oblečenie, ani ony dve nenosia rovnaké šaty, nech to akokoľvek milučko vyzerá. Proste nie sme také tie katalógové ženy.

Oblečenie recyklujem

Aj keď je medzi nimi päť ročný rozdiel, mladšia nosí veci po staršej. Obe sú letné, takže veľkosti sedia. Je skvelé, že som si ich nechala v pivnici (pre každý prípad), prišiel ich čas. Možno nie sú také peknučké, kde tu sa aj fľak zažratej paradajky nájde, ale nositeľné sú. Nepamätám sa, kedy som naposledy mladšiemu dieťaťu kupovala oblečenie.

Chúďatenko, teraz o tom ešte nevie, ale časom (pretože odkladanie vecí mienim praktizovať naďalej) rátam s jej protestami. No, ale čo narobí. Z finančného, ale aj časového hľadiska je recyklácia pre mňa najvýhodnejšia. A krásna je aj v vreci, ňuňu malé.

Moje baby sú navyše šidla neskutočné. Kým prejdeme z domu pár metrov do obchodu, stihnú sa ufŕkať, zašpiniť, občas roztrhať. Malá bambuľa prepadla vášni: „urobilo bác“ kdekoľvek jej to príde na rozum. Ideálne keď do niečoho čľapne.  Nestresujem kvôli tomu, nech sa vyblázni.

Moje baby nie sú ako z katalógu

Tak vám poviem, milé mamy, že slovo „outfit“ pri mojich dievčatách nepoužívam. Majú pár kúskov do kostola, divadla, na narodeniny kamarátov a iné spoločenské udalosti, ktoré prísnym okom strážim, keď sa v nich chcú parádiť v obyčajný deň. Inak nosia kombinácie a „štýly“ podľa praktickosti.

Žena doma: Počítam do troch...
Prečítajte si tiež:

Žena doma: Počítam do troch...

Protestujú len vtedy, keď chcem dať mladšej šaty, tie neznáša a pritom je typický dievčensko- rozkošný typ a staršej rifle. Tá je zase chalanisko, ale zásadne odmieta čokoľvek čo nezaváňa sukňou. Také sú. Hovorím si, majú svoj názor  a to je dobre!

žena doma

Obávam sa veku, keď budú „obrendované“ značkami, lebo im to príde ako fakt coolový spôsob vyjadriť sa. Alebo si natiahnu čiernočiernu tuniku a vylezú z nej až po puberte. No, prežili sme horšie veci. Tajne dúfam, že aj v tých dizajnových fajkových teniskách budú preskakovať mláky a vyberať z potoka zaujímavé kamienky.

Lebo život je o takýchto pekných veciach, kašlať na tenisky!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: