Kalerábový prívarok s kuracím mäskom

dianaklam | 8. august 2016
Kalerábový prívarok s kuracím mäskom

Výborný obedík pre najmenších

Suroviny

5 dkg kuracích pŕs
polovica mladého kalerábu
kúsok mrkvy
4 polievkové lyžice hotovej dojčenskej ryžovej kaše
pár kvapiek rastlinného oleja
malé množstvo petržlenovej vňate
dojčenská voda

Postup

Kaleráb očistite, nahrubo postrúhajte, mrkvu nakrájajte na kúsky a uvarte v malom množstve dojčenskej vody domäkka. Kuracie mäso uvarte vo vode. Podľa návodu na obale si pripravte malé množstvo dojčenskej ryžovej kaše. Kaleráb, mrkvu a mäso rozmixujte a pridajte k ryžovej kaši. Všetko spolu dobre premiešajte. Do hotového jedla pridajte pár kvapiek rastlinného oleja a nadrobno posekanú petržlenovú vňať.

Fotogaléria