Kalerábové cestoviny

Marika | 2. november 2017
Kalerábové cestoviny

Ochutnajte netradičnú kombináciu cestovín a kalerábu.

Suroviny

  • 1 mrkva, 
  • ¼ kalerábu,
  • kúsok maslovej tekvice,
  • 1 menší zemiak,
  • hrsť bezvaječných cestovín,
  • 1 uvarený vaječný žĺtok,
  • štipka drvenej rasce,
  • štipka petržlenovej vňate,
  • cca 2 dl dojčenskej vody,
  • 2-3 kvapky olivového oleja

Postup

Zeleninu dôkladne očistite, umyte a v dojčenskej vode so štipkou drvenej rasce uvarte domäkka. Pridajte bezvaječné cestoviny a dovarte. Po uvarení  pridajte uvarený vaječný žĺtok a roztlačte vidličkou, vmiešajte olivový olej a nakoniec ozdobte štipkou petržlenovej vňate.

Fotogaléria