Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,102 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolest rebier

    , Autor: Monika96

    Dobry den, chcem sa opytat, ci je normalna bolest rebier na pravej strane hned pod prsiami. Som v 37tt, bolest zacala z nicoho nic.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak sa jedná o bolesť pod pravým rebrovým oblúkom, odporúčam navštíviť zdravotnícke zariadenie, kde plánujete rodiť. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť.

Podobné otázky

  • Bolest rebier

    , Autor: michaelad

    Dobry den, som v 22tt, no uz dlhsie citim bolest v oblasti hrudneho kosa , viac pod pravym prsnikom. Neviem ci tu bolest vobec dokazem opisat, mam pocit ze je to skor ako bolest svalov (stipanie), boli to stale, ci lezim, sedim alebo sa hybem jedina ulava je ked si lahnem na lavy bok, boli to aj na dotyk. Dokonca ma uz boli aj pokozka, akoby bola uplne podrazdena. Doktorka v anglicku ma poriadne ani neprehmatala a jedine co mi na to povedala bolo ze ci mi nikto nepovedal ze tehotenstvo boli. Tak neviem, zacinam sa bat ci to nemoze byt nieco vaznejsie.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    ťažko povedať o čo sa jedná ,samozrejme prsníky rásť môžu ale preto by nemala byť bolesť len jednostranne.Určite, ak by ťažkosti pretrvávali, by to vyžadovalo presnejšie a komplexnejšie vyšetrenie
    s pozdravom