Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,274 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krv v tehotenstve

    , Autor: Blazena

    Dobrý večer pán doktor chcela by som sa opýtať ráno som sa zobudila šla som na wc a keď som sa utrela bola tam krv som v 8 týždni tehotenstva hneď som šla k lekarke pani lekárka mi urobila vyšetrenie povedala že bábätko je v poriadku ale stále mám cely deň spinenie hnedý výtok pani lekárka mi predpísala lieky ale moja dr pracuje až utorok chcem sa opýtať z čoho mohlo prísť k krvácaniu a či sa mám bat keď lekárka povedala že bábätku nič neni zdravé je ale slabý plod mám a dala mi lieky mám sa bat o bábätko myslite ?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, špinenie do 16. týždňa je najčastejšie spôsobené tvoriacimi sa cievnymi prepojeniami medzi stenou maternice a choriónom, teda budúcou placentou. Ak boli všetky vyšetrenia v poriadku, nemusíte sa obávať. Predpokladám, že Vám bol predpísaný Ascorutin a Duphaston. Pokračujte v odporúčanej liečbe, odsledujte si to. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.