Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Styk v tehotenstve

    , Autor: Sisi2212

    Dobry den, som momentalne v 15tt, v minulosti som mala dve konizacie, a pre to som radšej uz teraz na PN, zatial vsak ziadny problem lekari neeviduju, vzdy mi povedia, ze krcok zatial vyzera v poriadku, naposledy mal 45mm, vzdy sa vsak zabudnem opytat, ci mozem alebo nemozem mat styk, ked som sice v minulosti prekonala dve konizacie, ale zatial vyzera vsetko ok, co myslite? Mozem ci nie? Ďakujem.

Podobné otázky

  • Styk v tehotenstve

    , Autor: Katkamaru

    Vedeli by ste mi prosim poradit,mam cystu na vajecniku v tehotenstve,vytvorila sa mi az po otehotneni.S manzelom nam neodporucili sex ,neviem na kolko tyzdnov,mesiacov,ci ceke tehotenstvo.Moze byt problem aj oralny sex ,resp.orgazmus dosiahnuty takymto sposobom?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak Vám bolo odporúčané obmedziť pohlavný styk, dôvod asi na to bude, neviem sa takto vyjadriť, nepoznám žiadne informácie, týždeň tehotenstva v ktorom ste, ani okolnosti cysty ani žiadne ďalšie informácie ani okolnosti. Orálny styk, ako aj dosiahnutie orgazmu by problém nemal narobiť.