Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
11,625 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje v Nemocnici AGEL Košice-Šaca.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • Výtok

    , Autor: sandraaaaa

    Dobrý deň chcem sa opýtať či sa výtok musí pozrieť ultrazvukom, alebo stačí ked ma gynekol. len pozrie. DAKUJEM

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň,
    nie, výtok sa ultrazvukom nemusi vyšetrovať ... stačí vaginálne vyšetrenie, prípadne odber kultivácií :)

Podobné otázky

  • Občasné pichnutie

    , Autor:


    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij


  • Výtoky v tehotenstve

    , Autor:

    Dobrý deň prajem,
    chcela by som sa opýtať, či je hustý bielo-zltý výtok v tehotenstve v poriadku? Som v 33 tt, bola mi robena kultivacia, nič sa nezistilo... je ho dost velke množstvo.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, pošva sa v poslednom trimestri pripravuje na pôrod a začína produkovať väčšie množstvo sekrétu. Ak nemáte žiadne ťažkosti, odsledujte si to. Môžete si realizovať vaginálne výplachy Cloginom alebo Rosalginom. Pri akýchkoľvek ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • Otehotnenie kvapkami

    , Autor:

    Dobrý deň, dá sa otehotnieť ak sa priateľ dotýkal svojho penisu a mal na jeho vrchole kvapôčky lásky, ktorých nevie či sa dotokol a potom o 10 minút mi vopchal na 100% suché prsty do vagíny asi na 10 sekúnd a potom si uvedomil že sa dotýkal penisu tak si utekal umyť ruku čistou vodou. Mohlo sa stať že by som aj tak otehotnela ak od toho ubehlo 5 dní a nemám žiadne problémy ani príznaky ako zmenený výtok ani nič tomu podobné? Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, uvedeným spôsobom sa otehotnieť nedá. Nemusíte sa obávať. Dobudúcna sa však podobným praktikám snažte vyhnúť.

  • Menštruácia

    , Autor:

    Dobrý, sedliacky rozum mi hovorí že to je blbá otázka ale aj tak sa chcem spýtať odborníka. Môžem byť tehotná ak sa manžel chytal svojho penisu a potom ma uspokojoval prstami? O 5 dní som dostala silnú menštruáciu s primerane silným výtokom a bez zmeny sfarbenia. Ubehlo od toho 16 dní a nepociťujem nejaké príznaky. Je možné že aj napriek tomu by som mohla byť tehotná ak sme odvtedy nemali pohlavný styk ani nič podobné?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, za daných okolností tehotná nebudete. Nemusíte sa obávať.

  • Tehotenstvo a menštruácia

    , Autor:

    Dobrý môžem sa spýtať, tri týždne dozadu sa partner dostal rukou do nohavičiek a predtým sa dotkol svojho penisu na ktorom mohol mať tzv. kvapôčky lásky, ale ruku mal suchú. O necelý týždeň som dostala silnú menštruáciu s normálnym červeným výtokom ktorá u mňa trvá priemerne 6 dní a tak aj trvala. Mohlo sa stať, že aj keď mal suchú ruku a mala som silnú menštruáciu tak by som mohla byť tehotná? Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, uvedeným spôsobom sa otehotnieť nedá. Za daných okolností tehotná nebudete, nemusíte sa obávať.