Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,449 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Druhá duchovná čiarka

    , Autor: Venu

    Dobrý deň, chcela by som sa spýtať že či môžem otehotnieť s pettingu. Ja a môj priateľ sme mali petting, obaja sme mali spodné prádlo ale je dosť možné že sa urobil alebo mal kvapky lásky v boxerkach a ja som mala tiež tie dni veľa výtoku a podobne. Nič som necítila prvé dni ale rovno týždeň na to mi prestalo chutiť jedlo, čiže som nemala chuť dojedla, mala som pocity únavy a pomerne dosť spím, bolesť v prsníkoch nemám ale mám tam len takú guľôčku ako keby taktiež chodím o niečo častejšie na toaletu a kvôli tomuto všetkému som si skúsila spraviť tehotenský test a vyšiel mi prvý krát negatívny a potom na druhy krát sa mi objavila slabunka druhá čiara a naozaj neviem čo si mám o tomto myslieť. Mimochodom som stále panna ale je dosť možné že už nemám pannensku blanu kvôli vedľajším veciam... Budem rada za odpoveď ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za daných okolností a predpokladu že ste nemali pohlavný styk, tehotná nebudete. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.