Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,453 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krvácanie mimo cyklu

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň,
    Chcem sa opýtať po pôrode som mala dlhšie vaginalnu mykózu/kvasinkovú infekciu...mala som predpísaný gynoflor..dojčiť som prestala veľmi skoro menštruácia prišla asi po 4 mesiacoch...bol silná a pravidelná ale posledný mesiac sa zmenil výtok z bieleho na hnedý resp s primesov krvi ..tým ze mala byť v tom období menštruácia som to pripisovala tomu ..menštruácia meškali 2 týždne neskôr prišla ale slabšia ako obvykle ..po menštruácii prišlo znova špinenie s primesov krvi už je sú to 2 týždne po a mam výtok s čerstvou krvou ...a mam pocit ze mam aj pokles maternice kvázi že keď som si zavádzala vaginalnu tabletku tak som na ňu stále narazilaa krv sa nachadza niekde tam ..otázka spočíva mam to riešiť pohotovostne alebo počkať na obdobie po sviatkoch..ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, na základe opisu Vám neviem povedať, či sú Vaše ťažkosti jednoznačne akútneho charakteru, keďže podľa opisu ich máte už dlhodobejšie. Určite je potrebné gynekologické vyšetrenie, ak sú však už dlhodobejšie a nezhoršujú sa, vhodnejšie je vyšetrenie obvodným gynekológom, ktorý má o Vás najviac informácií. Ja sa Vám takto neviem bližšie objektívne vyjadriť.

Podobné otázky

  • Špinenie po escapelle

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň prajem, pár dni po užití escapelle mi došlo špinenie..najprv som si myslela, že ide o menštruáciu ale tá príde až o 19 dní.
    Môžem to považovať ako vedľajší účinok "krvácanie mimo cyklu ?"
    Pekný deň

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, jedná sa o normálny účinok emergentnej hormonálnej antikoncepcie, ktorá naburáva celý menštruačný cyklus a väčšinou spôsobuje krvácanie niekoľko dní po užití. Odsledujte si to.