Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
15,685 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • otázka 2

    , Autor: odbornik6

    včera som sa vás pýtala na otázku ohladne možného otehotnenie. dnes som bola na gynekológii a doktorka mi nič nezistila robila mi aj vnútorný ultrazvuk. je po troch týždnoch možné to už zistit?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň,
    tehotenstvo v 3. týždni je možné zistiť len z krvných odberov a vyšetrenia hCG, na ultrazvuku v 3. týždni nie je vidieť nič, najskôr 4-5 týždeň.

Podobné otázky

  • Otázka 2

    , Autor: nika-1994

    Dobry deň pán doktor znižuje fromalid 500 účinnosť antikoncepcie Belary? Mala som pohlavný styk nechránený ale bez ejakulácie do pošvy belaru uzivam 2,5 roka. Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, áno, počas užívania spomínaného antibiotika môže byť účinok hormonálnej antikoncepcie znížený, preto je vhodné počas súčasného užívania antibiotík, ako aj aspoň 5 - 7 dní po doužívaní antibiotík vhodné používať súčasne aj doplnkovú formu antikoncepcie (kondóm). Pokračujte v pravidelnom užívaní tabliet hormonálnej antikoncepcie.