Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • 3 Menštruacia po pôrode

    , Autor: Domča1234321

    Dobrý deň pán Doktor. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni potom to zas prejde , časté močenie . Menstruacia mala prísť 1.5 no ešte neprišla . ( test negatívny ) nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, pár mesiacov po pôrode môže byť menštruačný cyklus nepravidelnejší. Príčin ťažkostí môže byť viacero, môže sa jednať aj o kombináciu zápalu močových ciest, ktorý môže mať vplyv na menštruáciu, bolesti, či pichanie v pošve. Odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení určí príčinu Vašich ťažkostí, stanoví ďalší postup, prípadne Vás odošle na urológiu.