Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,496 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krvácanie a bolesti

    , Autor: Keko

    Dobrý deň, prosím vás o radu. Nikdy som nemala žiadne problémy, no v poslednej dobe mávam po pohlavnom styku krvácanie a bolesti brucha, ktoré trvajú niekoľko dní. Môže ísť o nejaký zápal? Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, áno, jednou z príčin môže byť aj zápal. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Odporúčam pri pretrvávaní ťažkostí navštíviť Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Krvácanie

    , Autor: katarina511

    Dobrý deň, už som tu písala ohľadom užití dvoch tabletiek po počas jedného týždňa. Konkrétne 31.12 a 5.1. 2.1 som mala dostať menštruáciu. Dnes 10.1 mám silné krvácanie a bolesti v podbrušku aj bolesti v krížoch. Chcela som sa opýtať či je to menštruácia alebo krvácanie po tabletkách. Viem že núdzová antikoncepcia má vplyv na intenzitu menštruácie aj celého cyklu, no neviem či je je tá antikoncepcia spojená aj s "menštruáčnými" bolesťami alebo nie. Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, áno, spomínané krvácanie sprevádzané bolesťami v podbrušku môže byť spôsobené užitím nadmerného množstva hormónov núdzovej antikoncepcie. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.