Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,463 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Poradenie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, chcem sa spýtať... Mam 23 rokov a Moja menštruácia býva nepravidelná ale v poslednej dobe stále mešká a mam také krvácanie že jeden deň krvacam a potom to prestane a po 3 dňoch zase znova začnem.... A poslednej dobe sa necítim dobre mam bolesti v bruchu, vaječníky ma bolia, zvraciam, nechuti mi jest...keď ma boli bruchu tak cítim ako keby mi tam niečo zavádzalo... Prosím vám poraďte čím to môže byť... Tehotná nie som aj keď s frajerom mame nechránený pohlavný styk a každý test mi vyšiel negatívny... Podobne ťažkosti som ešte nemala. V poslednej dobe sa dosť stretujem tak sa chcem spýtať ci to môže byť aj tým?
    Ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, stres je významným faktorom ovplyvňujúcim menštruačný cyklus, ktorý môže spôsobiť alebo sa spolupodieľať sa na spomínaných ťažkostiach. Pri akýchkoľvek nejsnostiach alebo ťažkostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení môže prísť na príčinu Vašich ťažkostí a stanoví další postup.