Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,014 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolest podbruska, palenie

    , Autor: Andrea Andy

    Dobry den uz 2 mesiace mam problemy, svrbenie a palenie dole, ziadny vytok a bolest podbruska. Bola som uz aj na preventivnej prehliadke u gynekologicky, vsetky vysledky negativne, nic mi tam nenasla, sono v poriadku, vyter krcka vraj v poriadku (2). Bola som aj na preventivke u obvodnej lekarky, krv moc a taktiez nic. Uz som zufala, stale tieto problemy pretrvavaju, partnera som nemala uz vyse rok a pol. Uz som skusila vsetky mozne pripravky Rosalgin, kremy, lacto cipky, canesten gyn atd. a nic. Potom som mala aj jednorazove atb monural na mocove cesty a tiez nepomohlo. Menzes som mala nacas, krvacanie nemavam silne, avsak mala som silne bolesti ktore inokedy nemavam. Uz som zufala. Dakujem za odpoved.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak boli realizované len základné kultivačné vyšetrenia, hoci s negatívnym výsledkom, doplnil by som ešte rozšírený kultivačný výter na chlamýdie a mykoplazmy, či ureaplazmy. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť.