Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • pomale spermie

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobre ranko pan doktor,chcela by som sa opytat,ci nepoznate nejake lieky,co su dostupne aj v lekarni bez predpisu,co by pomohli mojmu manzelovi,aby nemal pomale spermie a aby ich mal viac.zistili mu,ze ma 70 % zlych- 3O % dobrych spermii.ma nejake deformity,nejake su pomale a je ich malo a este mal aj nejake bielkoviny.jedno dieta uz mame,no na to sme tiez dlho cakali.teraz sa uz snazime dva roky a nic.vedeli by ste mi nieco poradit?mali sme Barnis - tip pre muza a teraz mame Erefit forte.venujem sa Billingsovej ovulacnej metode.sme spolu az na plodne dni.myslite,ze by som mala este pockat az do vrcholu?tento mes.som neuzivala lieky,preto som mala ovul.neskor.ale tri mes predtym som brala clostilbegyt,tak asi preto mi teraz meska cyklus.dakujem za skoru odpoved.Eva

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    pokiaľ viem Billingosva metóda je antikoncčpčná metóda (síce málo spoľahlivá), ak nemáte styk počas plodných dní tak je pravdepodobnosť otehotnenia malá.
    Z liekov skúste koenzým Q 10 a Evitamín.