Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • potrat????

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor.pred dvoma tyzdnami som na sebe spozorovala zmeny co sa tyka prsnikov(modre zilky, citlive na dotyk, doslova z nich salalo teplo, hnednutie okolia bradaviek) bolesti v podbrusku .Uz som citila ze som tehotna a tak som si na potvrdenie spravila testy. 3 boli pozitivne aj ked slabe. o 4 dni som dostala menstruaciu. sla som k lekarovi urobil mi test z mocu a povedal ze tehotna niesom.testoval ma ked som krvacala. otazka znie?? bola som vobec tehotna?som v irsku a tu si na vysetrenia nepotrpia ani testy nerobia z krvi. ak som potratila bola som asi v 3 tyzdni. potrebujem ist na precistenie?? alebo to zo mna vyslo samo. teraz mi skoncila menstruacia a ja opet pocitujem bolest v prsiach a podbrusku. neviem co to znamena. mozete mi napisat ako mam postupovat?? ake vysetrenia ziadat u lekara?? velmi pekne dakujem.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    je možné, že ste bola tehotná a potratila ste. Zopakujte si znova test, ak bude negatívny, tak to už neriešte, ak bude pozitívny, zaplaťte si gynekologické vyšetrenie.

Podobné otázky

  • prosba

    , Autor: Registrovaný používateľ

    pan doktor prosim vas chcem sa spytat pred 3 mesiacmi priblizne som bola na interupcii pred tyzdnom som si robila test 2 testy boli negativne a na druhy den som si znovu kupila test a ten bol pozitivny bojim sa ist k doktorovi pretoze sa hambim chcem sa vas opytat ci mozem ist znovu na interupciu alebo mi nieco poradit ako potratit velmi vas prosim na dieta som neni pripravena citaôa som aj o tych tabletkach neviete ako sa ich dalo objednat na potrat???? a chcem sa opytat ked pocas tehotensva sa uziva antikoncepcia mozete to sposobit potrat dakujem

  • otazka

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pán doktor môže sa tehotná naťahovať myslim tým do výšky napr. postaví sa na špičky a potom sa ešte natiahne hore nemôže to spôsobiť potrat????