Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,641 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • bolesti v podbrusku a vytok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den pan doktor, chcem sa spytat jednu otazku od 13.09.2008 uzivam antikoncepciu Jeanine, pred tym som ziadnu antikoncepciu nemala, uz tyzden pozorujem na sebe niekedy silnejsie a niekedy slabsie bolesti v podbrusku a taktiez niekedy krvavy a niekedy hnedasty vytok, mozete aj takto na dialku povedat o co ide a ci by som mala navstivit gynekologa alebo je to pri uzivani antikoncepcie normalne.

Podobné otázky

  • bolesti v podbrusku a vytok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, mam 1 rocneho syna, ktoreho stale kojim, aj 6x/24h., este som nemala menstruaciu, ale uz tyzden mam silny vytok belavy az zlty a pocitujem tlaky v podbrusku, ked sa bolest stupnovala pri chodzi na prechadzke, pri sadani a vstavani, navstivila som gynekologa, predpisal mi Macmiror cipky, urobil vyter na kultivaciu, pH bolo kysle a pohmatom ma bolelo brusko. usudil, ze by to mohol byt zapal alebo uz pride menstruacia.test na tehotenstvo som si nerobila, ale myslim si, ze nie som tehotna, styk som mala pred 2 mesiacmi. lekar sa na tehotenstvo nespytal a mna to vtedy hned nenapadlo.
    Otazka: je to normalne, ze som este nedostala menzes? lekar sa tomu velmi divil
    Otazka: cipky som zacala uzivat, ale mam obavy o dieta, nemoze mu touskodit?