Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,642 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • prosim este raz

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dobry den, obraciam sa na Vas este raz.

    dakujem za predchadzajucu odpoved.
    obratila som sa svojho gynekologa, ale cakacia doba sa u neho predlzila na 3 mesiace, tak si dovolujem este raz Vam predostriet svoj problem s tym, ze by som chcela este napisat, ze:
    a) som za posledne obdobie nepribrala, pribrala som v tehotenstve a od porodu som stale na tek iste vahe, teda uz 16 mesiacov a naopak, nedari sa mi schudnut
    b) este stale dojcim
    moj problem ostava:
    mam 34 rokov, doteraz som mavala pravidelny bezproblemovy cyklus (pred otehotnenim a aj medzi thotenstvami). poslednych niekolko cyklov nastali zmeny: 1. cyklus je nepravidelny, 2. jeden ci dva dni pre zacatim krvacania sa objavuje klzky hlien, ktory je so stopami krvi, nie je ho vela, nie je to ani spinenie, 3. po tychto "rozbiehacich" dnoch nastane krvacanie a velke bolesti v oblasti krizov, podbrusku a krcovych zil (co neviem ci spolu nejako suvisi), 4. mam pocit, ze som ovela viac nervoznejsia ako predtym.
    prosim Vas, ak by ste mi mohli poradit ci pomoct, co robit.
    velmi pekne Vam dakujem.