Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,641 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Dobrý deň!!

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Neviem či sa mám vás opýtať, ale moja kamarátka má jeden problém a bojí sa opýtať..
    Má slabý slabo-hnedý výtok a bolesť v podbrúšku na ľavej strane sem tam aj na pravej(sú to vaječníky?)..a asi opar v ústach sa jej zrobil.. je to niečo zlé?Nejaká infekcia?ako sa to dá liečiť?a sem tam ju pichá aj v okolí srdca..súvisí to spolu?lebo bola síce na preventívnej prehliadke, ale nič jej nezistili..a je rok po pôrode..čo by ste jej odporučili.. Vopred ďakujem za odpoveď.. Tina

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    opar na puse a pichanie okolo srdca zrejme s výtokom nesúvisí. Ale hnedý výtok a bolesti by teoreticky mohli znamenať aj mimomaternicovú tehotnosť, nech si spraví tehotenský test a navštívi gynekológa, nemala by to zanedbať.

Podobné otázky

  • MENSTRULACIA

    , Autor: Registrovaný používateľ

    dOBRY DEN!!
    JE TO TRAPNE SA PYTAT ALE SPYTAM SA:OKREM MOJEJ MAMI SOM 7-CKA NA zsCI MAM POVEDAT MOJIM SPOLUZIECKAM ZE MAM MENSTRULACIU

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    v 7. triede dostáva menštruáciu naprostá vačšina dievčat, nie je to nič neobvyklé. Spolužiačkam to nemusíte vykladať, je to čisto Vaša osobná vec, ale ak chcete porozprávajte sa o tom s najlepšou kamarátkou.

  • tehotenstvo

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň!!!chcela by som sa vas opytat, som v 7-8 tyzdni tehotenstva a dnes mi na koznom diagnostikovali svrab, ktory som pravdepodobne chytila v robote.doktorka mi dala sírovu masticku, ze nejaku slabsiu ako sa dava pre deti.neuskodi to nejako nasmu babatku??velmi pekne dakujem za odpoved.prajem vam krasny dnik!!!!