Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • mykoza v tehotenstve

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň,

    potrebovala by som poradiť. Som v 8.týždni tehotenstva a mám mykozu. Moj lekár mi predpísal Betadine ale to nezabralo. Teraz mi predpísal Gyno pevaryl 150 kombypack s tým že je tam uvedené že sa nemá používať v prvom trimestri ale nechá to namňa či ho použijem alebo nie. Tak teraz neviem... Som riziková pacientka keďže som už jedenkrát potratila v 11 týždni. Mám ten gyno pevaril 150 použiť alebo by ste mi odporučili niečo iné?
    Ďakujem.

Podobné otázky

  • Mykoza v tehotenstve

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den,
    som v 23. tt tehotenstva a pocitovala som jemne palenie pri moceni.Isla som ku mojmu gynekologovi a on mi povedl, ze vraj to vyzera na mykozu a predpisal mi MACMIROR 500 COMPLEX a zobral stery, ktorych vysledok este nepoznam.Vecer som uz to palenie nepocitovala a preto som si tie cipky nevzala.Avsak problem je este taky, ze bola u mna na par dni kamoska z anglicka a volala mi , ze ona ma kandidozu, tak sa bojim, ci ma nemohla nakazit prostrednictvom WC.
    Otazka znie, ci je problem, ze som nevzala tie lieky, ked uz nepocitujem to palenie a keby som ich zobrala, ci to nemoze uskodit dietatku?
    Dakujem za skoru odpoved!