Pšeno: Zdravé variácie v kuchyni

Marika Koscelníková | 7. Jan 2019
Pšeno: Zdravé variácie v kuchyni

Pšeno je vlastne proso bez semenných šupiek. Je ľahko stráviteľné a plné hodnotných vitamínov. Vyskúšajte naše recepty a možno sa stane súčasťou vašej kuchyne.

Pšeno patrí k najzdravším prílohám k jedlám. Má málo tuku a vyhovuje aj tým, ktorí majú bezlepkovú diétu. 

Pšenová chutná nátierka

Táto variácia nátierky vás príjemne prekvapí. Zmena v bežných kuchynských stereotypoch neuškodí.

RECEPT TU:  

Pšenové rizoto s tofu syrom

Zdravý obed, alebo večera, ktorá ulahodí aj chuťovým bunkám. 

RECEPT TU

Pšenový nákyp s jablkami a lesným ovocím

Sladké jedlo, ktoré zachutí aj našim najmenším. 

RECEPT TU: 

RECEPTY na dobrú krv
Prečítajte si tiež:

RECEPTY na dobrú krv

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: