Dôvera si ctí rodiny, odmení ich

PR článok | 27. máj 2009

Založiť si v súčasnosti rodinu chce mať aspoň kúsok odvahy. A kopec peňazí.

Založiť si v súčasnosti rodinu chce mať aspoň kúsok odvahy. A kopec peňazí. Mladí ľudia sa tak musia obracať všade, kde sa len dá, aby zvládli splácať úvery pre bývanie vo svojom vlastnom byte a mali na nevyhnutné výdavky spojené s chodom domácnosti. Príchod dieťaťa do rodiny je nezabudnuteľným zážitkom, no mnoho mladých tento moment odkladá. Nielen pre rozvíjajúcu sa kariéru, ale aj z obavy, ako obdobie po narodení dieťaťa s jedným príjmom zvládnu. Zdravotná poisťovňa DÔVERA si váži rodiny a svoj prístup deklaruje aj prostredníctvom novovytvoreného programu VÝHODY.

Program VÝHODY prináša poistencom zľavy od viacerých obchodných partnerov poisťovne, zamerané primárne na zdravie a zdravý životný štýl. Ak sú v DÔVERE poistení jeden alebo dvaja členovia rodiny, získavajú základnú zľavu. Už takto sa dá ušetriť niekoľko sto eur v závislosti od sumy nakupovaného tovaru alebo služieb. Ak však majú kartičku poistenca DÔVERY aspoň traja členovia rodiny, vstupujú do Klubu Rodina s ešte výraznejšou zľavou. Rozdiel medzi výhodami pre jednotlivcov a rodiny je spravidla až dvojnásobný.
 
Výhody pre poistenca registrovaného v Klube RODINA

Rodina poistená v zdravotnej poisťovni DÔVERA môže výrazne ušetriť po zaregistrovaní sa do programu VÝHODY. V tabuľke je možné získať prehľad o niektorých výhodách, ich poskytovateľoch, ako aj zliav po prihlásení sa do Klubu RODINA. Ponuka je však širšia.

Celoročná zdravotná starostlivosťPro Careďalšie benefity až v hodnote 152 €
Monitor na kontrolu dychu dojčiatSEWEX33 %, možnosť ušetriť 48, 74 €
Dojčenské fľašky LOVIHana50 %
KnižkyPríroda30 %
Knižky, filmy, hudbaGorila.skpri objednávke nad 30 €  zľava 8 €
BicykleDEMA Senica18 % a prilba zdarma
Kvalitné značkové oblečenie a vybavenie na turistikuTrek Sport30 %
Zľavnené dovolenky na Slovensku aj v zahraničíHydrotour20 % alebo dieťa zdarma
Široký sortiment tovaruNeckermann20 %
 Výhodný úver FlexipôžičkaVÚB banka100 % zľava na poplatok za poskytnutie úveru a zníženie úrokovej sadzby o 1 % p.a. počas celej lehoty splatnosti


Uvedené zľavy je možné čerpať po zaregistrovaní sa do programu VÝHODY na stránke vyhody.dovera.sk alebo na bezplatnej zákazníckej linke 0800 150 150. Výhody poskytujú partneri zdravotnej poisťovne Dôvera a je možné ich opätovné čerpanie.

Všetky ďalšie informácie o programe VÝHODY, zoznam jej partnerov, výšku zliav pre jednotlivcov, ako aj rodiny, je možné nájsť na stránke vyhody.dovera.sk.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: