Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krv v moci a antibiotiká

    , Autor: Kaja462

    Dobrý deň, chcela som sa vás opýtať nakoľko som od svojho gynekológa nedostala žiadnu odpoved keďže bol nervozny a sťažoval sa ako toho má veľa tak mna iba odbavil rýchlo aby som už bola preč . Som v 20tt a zistil mi krv v moci nič mi nevysvetlil či je to vážne niečo alebo či to nemôže ohroziť plod, tak som teraz v strese. Už 2 deň mám teplotu 37,9 davam si vždy paralen na zníženie ale dnes som už bola u obvodnej a tá mi dala antibiotiká MEDOCLAV 625mg tak či je užívanie bezpečne a plodu to nijak neuškodí nakoľko som mala CRP 57,0 tak mi ich nasadila. Za odpoved ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, nemusíte sa obávať, spomínané antibiotiká sú v tehotenstve bezpečné. Nepoznám však žiadne bližšie informácié, ani okolnosti, preto sa Vám takto neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pokračujte v užívaní antibiotík. Pri pretrvávaní ťažkosti alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa a nebojte sa informovať.