Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
8,753 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje v 1. súkromnej nemocnici Košice-Šaca.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • Romana

    , Autor:

    Dobrý deň bola som v druhom stave a doktor mi povedal že plod prestal rast a.pichol mi infekciu na spustenie menzesu...ale us prešiel tizden a vôbec nič....nekrvacam bola by posledná alternatyva či bi plod začal rásť ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak sa jedná o zamlčaný potrat (Missed Ab), akcia srdca nie je prítomná, znovu nedôjde k obnove rastu zárodku. S najväčšou pravdepodobnosťou bude aj tak potrebné realizovať vyčistenie dutiny maternice vrámci jednodňovej chirurgie. Je však veľmi ťažké sa objektívne vyjadriť bez poznania bližších informácii a okolností.

Podobné otázky

  • Tyroxin a Ogtt test

    , Autor: Romanka93


    Dobry den,

    Pred tyzdnom som absolvovala Ogtt test, ktory bol nastastie negativny. Bolo mi povedane, ze mam prist nalacno, akurat som si nebola ista, ci si mam dat lieky, konkretne tyroxin, ktory momentalne v tehotenstve beriem. Na stranke laboratoria som zistila, ze tyroxin je “antiinzulinova” latka a tympadom by sa nemal pred testom uzit. Mohlo to, ze som ho neuzila, skreslit vysledky natolko, ze ked ho uzivam kazdy den, mozem realne cukrovku mat a len jeho vynechanie sposobilo dobre vysledky?

    Dakujem.
    Romana

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, nemusíte sa obávať. Ak ste boli nalačno a liek ste neužili, test nie je skreslený.