Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,370 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Slaboruzovy vytok

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den!
    Moj cyklus je 28 dnovy, tento mesiac som menstruaciu nedostala, dnes je 32 DC. TT som si robila 30 DC, uplne snehobiely. Predtym som si robila z ranneho mocu ovu test a vysiel mi silno pozitivny. A vcera, 31 DC som mala na toaletnom papieri slaboruzovy vytok a neskor aj na nohavickach. Dnes zatial nic. Myslite, ze by mohlo ist o implantaciu? Tehotna som este nebolo, pokusame sa o prve dietatko uz 5 mesiacov a zatial stale nic. Ale nie je to uz neskoro na zahniezdovanie? Naposledy sme pracovali na dietatku 3.8., odvtedy nie, lebo manzel bol odcestovany a predtym cely mesiac sme sa snazili. A ak by to bola implantacia, kedy najskor by som si mohla spravit TT, aby mi uz ukazal pripadne tehotenstvo? DAKUJEM pekne za odpoved a prajem pekny den!

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    v čase meškania menštruácie by mal byť už výsledok tehotenského testu relevantný. Zopakujte tehotenský test, v prípade, že bude menštruácia naďalej meškať je nutné navštíviť lekára.