Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,252 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolesti žalúdka v 38 tt

    , Autor: Sarus333

    Dobrý deň pán doktor dnes som začala 38 tt tehotenstva ale nezačal tento týždeň najlepšie, o pol 3 ráno som sa zobudila na to že mi je nejako nevoľno bola som 3 krát na wc (nemala som hnačku) ale bolo mi dosť nevoľno na zvracanie.. v priebehu dňa pocit na zvracanie prestal aj nevoľnosť ale nemôžem ani chodiť aký mam ubolený žalúdok mam po celom bruchu kŕče nemôžem sa ani prevrátiť na druhu stranu neviem tu bolesť ani popísať je to hrozne nepríjemne a hlavne musím ležať len na jednom boku lebo myslím že ma roztrhá.. do toho cítim aj malú že je nejako hore a hýbe sa pod rebrami... čo si môžem na toto dať ? Je to už normálne v tomto týždni ? Alebo je lepšie navštíviť pohotovosť ?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin ťažkostí môže byť viacero. Môže sa jednať aj o tonizácie maternice, ktoré môžu spôsobovať opisované ťažkosti. Takto sa Vám však neviem vyjadriť. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí navštívte zdravotnícke zariadenie, kde plánujete rodiť.