Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,450 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Bolesti, kŕče, nevoľnosti, zvracanie, slabá menštruácia

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň, s priateľkou sme mali nechránený styk 4 krát za posledný mesiac od jej poslednej menštruácie..ani raz som sa neukončil v nej, no po poslednom styku na druhý deň, začala mať hrozne bolesti, kŕče, bolo jej zle, zvracala, cíti sa slabo, a včera dostala menštruáciu alebo bola podľa jej slov slabá, dnes už nič nemala iba hrozne bolesti a kŕče..už nezvracala dva dni..nemá ani chut do jedla ..pán doktor je možné že je priateľka tehotná, test si nerobila ešte, navyše jej má menštruácia prísť asi tesne po novom roku, no cyklus nemá pravidelný..je teraz aj trochu chorá posledné dni..

    Mali sme raz alebo dvakrát opakovane styk jak má priateľka dokončila, som sa poutieral tak žeby nič neostalo nikde ani vo vnútri žaluďa, mohlo sa niečo týmto stať že sme po mojej ejakulácii znova mali styk ?pri styku som si istý že som nemal žiaden výtok ..čiže netuším ..

    Ospravedlnte ma ak som šiel do detailov, ale chcem aby ste mali čo najlepšiu predstavu o probléme..za skoru odpoveď ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo vylúčiť nedá. Pri meškaní menštruácie 14 dní si môže priateľka realizovať tehotenský test. Pri ťažkostiach alebo nejasnotiach odporúčam navštíviť obvodného gynekológa.