Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,495 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Preejakulat

    , Autor: Gothixblade

    Dobrý deň , chcem sa opýtať v aké je časové rozmedzie medzi predejakulátom a ejakulátom ? Cíti žena výstrek predejakulačnej tekutiny?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, neexistuje žiadne časové rozmedzie, je to veľmi individuálne u každého muža. Prostatický sekrét sa uvoľňuje priebežne. Žena ho počas pohlavného styku necíti.

Podobné otázky

  • Predejakulačná tekutina

    , Autor: Mike23

    Dobrí deň, chcel by som sa opýtať či sa dá vážne otehotnieť s predejakulačnej tekutony a na kolko asi percent? Za odpoveď vopred ďakujem ????

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, áno, dá sa. Za istých okolností aj preejakulát (laicky a slangovo známy aj pod pojmom "kvapky lásky") obsahuje spermie. Na percentá Vám to však nepovie nikto. Miera pravdepodobnosti je rôzna, v závislosti od okolností a tým aj početností spermií v prostatickom sekréte. Preto platí, že za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo vylúčiť nedá.

  • Escapelle, ovulácia

    , Autor: Lu ka

    Dobrý deň, pán doktor,
    prosím Vás, užila som Escapelle v prvý deň menzesu, nakoniec došlo k ejakulácii do mňa napriek tomu, že som nesúhlasila.. Avšak následne o pár dní počas ovulácie do mňa párkrát vnikol bez môjho súhlasu, načo som od strachu užila Escapelle znovu, cca po 16 hodinách, pretože s takýmto partnerom dieťa rozhodne nechcem a bála som sa preejakulátu.. Nakoľko percent k otehotneniu môže prísť? Som si vedomá, že mi to rozhádže celý cyklus.. Vopred Vám ďakujem veľmi pekne za odpoveď..

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, podobným záležitostiam sa vyhýbajte. Tabletku ste užili včas, takže k otehotneniu by nemalo dôjsť. Menštruačný cyklus Vám to s najväčšou pravdepodobnosťou rozhádže úplne.