Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,104 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Spinenie po ovulacii

    , Autor:

    Dobrý deň, chcem sa vás opýtať- keďže sa mi tomstalo po prvý krát. V sobotu som mala prvý krát silne ovulacne bolesti a pichanie na ľavom vajecniku, ktoré po pár hodinách prestalo. V ten večer mi vyšiel pozitívny ovulacny test.. snažíme sa o babo.. v pondelok podvečer som začala mat hnedé spinenie, ktoré pretrváva. Je to normlane alebo mám ísť ku gynekológovi? Nikdy sa mi ešte nestalo žeby som mala takú intenzívnu ovulaciu a ani spinenie.. ďakujem :)

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin Vašich ťažkostí môže byť viacero. Čo sa týka ovulačného krvácania, či špinenia, to môže trvať 2 - 3 dni. Odsledujte si to. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Špinenie

    , Autor: Liliana222

    Dobrý deň,mám už 6.deň tmavo hnedé špinenie po ovulacii,dnes aj akoby kúsok sliznice,čo to môže byť,pred pol rokom som bola preventívne a bolo všetko ok.Mozem otehotnieť aj keď mám taký výtok?nakoľko sa snažíme o dieťatko.dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto je veľmi tažké sa bližšie objektívne vyjadriť. Odsledujte si to. Pri akýchkoľvek nejasnostiach alebo ťažkostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.