Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,100 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Análny sex

    , Autor: Sissa11

    Dobrý deň chcela by som sa spýtať pred pár dňami som mala análny sex s priateľom a ejakuloval je možné že som tehotná ak by mi náhodou niečo stieklo do pošvi.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ste nemali nechránený vaginálny pohlavný styk, tehotná nebudete.

Podobné otázky

  • silná ovulácia?

    , Autor: melkaaa

    Zdravím mám 17 rokov a posledné 3 mesiace môjho cyklu, mávam počas ovulácie mierne hlienovité krvácanie s malou prímesou krvi a jemnými, nie tak častými bolesťami podbruška. Bola som s tým aj u svojho gynekológa, nakoľko som netušila, že ide o ovuláciu a spanikárila som. Teraz som však znervóznela. Na 11 deň cyklu opäť začal hlienovitý priam až ťahajúci sa priesvitný výtok. Na druhý deň (12 deň cyklu) sa pridala prímes krvi. je však tmavo červená miestami až bordová ako pri menštruácií ale stále v ťahavej hlienovej konzistencií. Trvá to už 4 deň, niekedy je to stále také intezívne, niekedy jemný obyčajný hnedý výtok a niekedy to zas zo mňa doslova vytečie. vždy keď sa utriem ťahám so sebou hlien s výrazne červenou krvou a musím používať vložky. Môže ísť iba o silnú ovuláciu alebo sa mám obávať, že je to niečo vážnejšie. Žiadne iné oríznaky nemám iba toto (predvčerom menšie kŕče podbruška ale na úrovni 1 od 0 po 10). Ďakujem za odpoveď. Tak isto som čítala o implantačnom krvácaní ale keďže som vaginálny styk ešte nemala (nie úplne bola iba snaha ale gynkológ povedal, že blana je nepoškvrnená) hneď som túto možnosť vylúčila keďze som mala iba análny sex a penisom sa jemne partner obtrel o vagínu.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, s najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o ovulačné špinenie a ovulačné bolesti. U niektorých žien sa vyskytuje na mesačnej báze, niektoré ženy to vôbec nepoznajú. Ak ste ešte nemali vaginálny pohlavný styk, tehotná nie ste. Odsledujte si to.

  • Možná tehotnosť

    , Autor: Lucinkaa

    Dobrý deň pán doktor mám na Vás jednu otázku,je mi to trošku proti srsti aj sa hanbim ale musim sa opytat,12.09 som bola na interupcii(nechcené tehotenstvo).Krvácala som asi tak týždeň. Včera sme mali s manželom análny sex bez ochrany, pripomínam len análny sex,je možné nejak otehotnieť? Ejakuoval mimo mňa ale mozno sa tam niečo dostalo tak sa troška bojím,prvú kontrolu po interupcii mám 6.10.Ďakujem vopred za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za predpokladu, že ste nemali nechránený vaginálny pohlavný styk tehotná nebudete. Nemusíte sa obávať.

  • Análny sex

    , Autor: Sissa11

    Dobrý deň mám otázku viem že z análneho styku sa otehotnieť nedá ale nedávno som mala análny sex s priatelom mala som posledný deň menštruácie a ejakuloval domňa a bojím sa že mi niečo stieklo do pošvy je možné že by som otehotnela?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, nemusíte sa obávať, ak ste nemali nechránený vaginálny pohlavný styk, tehotná nebudete.