Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,259 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Čierny výtok

    , Autor: Aduszia

    Dobrý večer keďže je na toľko takáto situáciu aká je a dostanem sa ku svojej gyn. až v pondelok chcem sa spýtať čo znamená čierny výtok? Mám už týždeň alebo dva hnedý mala som už aj bolesti také v podbrusku ako keby mam menštruáciu. Dnes som išla na Wc mala som kusy čierneho vytoky ale aj krv. Čierny výtok mi začal dnes. Menštruáciu mam dostať 2 novembra. Môže to byť s tým súvisiace? Bojím sa aby nešlo o niečo horšie, keďže som pred 2 týždňami zabudla vypiť antikoncepcnu tabletku.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin Vašich ťažkostí môže byť viacero. Takto sa Vám bližšie objektívne vyjadriť neviem. Odsledujte si to. Každopádne odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrení a poznania všetkých okolností určí ďalší postup.

Podobné otázky

  • Čierny vytok

    , Autor: LaVra

    Dobrý večer, menštruacia mi skončila dva dni vzad, a od vtedy mám strašne tmavý až čierny výtok nič nepáchne nič neboli, len neviem čo to je viete mi poradiť ? Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak sa jedná o tmavobordový až čierny výtok, môže sa jednať o starú rozkladajúcu sa krv po menštruácii, ktorá sa ešte vyplavuje z pošvy. Takto sa Vám však neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.