Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,097 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • bolest v oblasti klitorisu

    , Autor: minotaurus

    Dobrý deň,

    už priblizne 3 tyzdne pocitujem pichajucu bolest v oblasti klitorisu. Začalo to po jeho stimulacii pri masturbacii, vtedy ma tam velmi silno pichlo. Po tyzdni sa pulzujuca bolest zmiernila ale stale pocitujem asi 15 krat za den pichnutie, ktore nie je vyvolane vonkajsimi faktormi, ide to zvnutra. Toto obcasne pichnutie trva asi 2 tyzdne, neviem sa toho zbavit, mam pocit ze sa to nezlepsuje, mam z toho pocity strachu a bolieva ma hlava, vedeli by ste mi prosim poradit?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, mohlo dôjsť k pohmoždeniu alebo poraneniu klitorisu pri masturbácii. Ak nie je prítomné žiadne poranenie, ani vo forme trhlinky, ani náznak zápalu v danej oblasti, u istej skupiny žien sa pichaním v oblasti klitorisu prejavuje nadržanosť. Keďže však nepoznám všetky okolnosti ani informácie, neviem sa bližšie objektívne vyjadriť. Odsledujte si to. Skúsiť si môžete aplikovať Clotrimazol alebo Canesten krém. Pri pretrvávaní ťažkostí navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý na základe vyšetrenia stanoví ďalší postup.