Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,259 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • krvacanie po konizacii

    , Autor: odbornik6

    Dobry vecer p. doktorka,
    som 5 mesiacov po prirodzenom porode, 6.12. mi bola robena konizacia. Po zakroku som trosku spinila /hnedasty vytok/. 17.12. som dostala menzes /predpokladam, ze to bol menzes, vychadza mi to tak od PM/, avsak krvacam do teraz /siesty den/, pricom moja zvycajna dlzka menzesu je 3-4 dni. Chcem sa spytat, ci je normalne, ze sa menzes po konizacii predlzi, alebo sa mohlo stat, ze sa mi rozkrvacala rana na krcku? Nekrvacam silno, staci mi vymenit vlozku tak 2-3 krat denne, ale zda sa mi to dlho. Velmi pekne dakujem za odpoved. K.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    menštruačný cyklus sa v rámci života ženy môže meniť, preto nie je zatiaľ dôvod na paniku. Počkajte pár dní, ak menštruácia do 7 dní neustane navštívte lekára.

Podobné otázky

  • Krvacanie po konizacii

    , Autor: Lenka22

    Konizacia
    Dobry den, 6.4. mi bola robena konizacia s fr.kyretazou. 2dni po konizacii som silnejsie krvacala take 2dni ,ustupilo to do slabsieho krvacania,ale trva to doteraz,Je to uz 19ni od konizacie. Je to v poriadku? Dokedy mozem takto slabsie krvacat? Az do riadnej menstruacie? Snazim sa dodrziavat kludovu rezim
    Dakujem za odpoved

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, po konizácii môže žena špiniť niekoľko dní. Je to individuálne. Takto, bez vyšetrenia a videnia nálezu, sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní krvácania navštívte Vášho obvodného gynekológa, prípadne zdravotnícke zariadenie, kde bol výkon realizovaný.