Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
21,453 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Tehu po kyrete

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobry den, chcela by som sa spytat, mozno uplne opacnu otazku nez ostatny ale po kyrete je normalne ovulacia do kolko dni cca? Pytam sa preto lebo dieta uz nechcem, a mala som sex dva t.po kyrete.. Ms este zatial nie je. Ma zmysel ze som si dala tabletku po?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ovulačný a menštruačný cyklus sú dva samostatné cykly, ktoré síce na seba nadväzujú ale prebiehajú samostatne. Nedá sa vylúčiť, že u Vás už došlo k ovulácii. Za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo vylúčiť nedá. Odporúčam do budúcna používať niektorú z foriem antikoncepcie.

Podobné otázky

  • Tehu po kyrete

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Este k predoslym otazkam ohladom tehu po kyrete, k styku nedoslo 2 tyzdne po kyretazi ale 9 dni, pomylila som sa, sex bol sice nechraneny ale nevyvrcholil do mna a dala som si tabletku po.. podla kalendara som mala 4 dni pred menzesom.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, za daných okolností tehotná nebudete. Užitím tabletky núdzovej antikoncepcie sa Vám však môže znepravidelniť cyklus. Odsledujte si to.

  • Tehu po kyrete

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dakujem za odpoved, podla menstruacneho kalendara som mala mat v tom case kedy prebehol styk 4 den menštruáciu. Prosim upokojte ma ze to bude v poriadku, bola to velka nerozvaznost. Dnes som bola na kontrole 2 t.po kyrete a vsetko v poriadku. Po kyreze moze byt ovulacia kedykolvek alebo ako to funguje? Dakujem Vam krasne.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, tak pravdepodobnosť tehotenstva je malá, ale do budúcna používajte ochranu. Odsledujte si to. V prípade, že by Vám meškala menštruácia minimálne 14 dní, si môžete realizovať tehotenský test.