Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského

Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
19,520 otázok

Na vaše otázky týkajúce sa pôrodníctva a gynekologických  problémov odpovedá  Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH., prednosta II. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky LFUK a UNB , Fakultná nemocnica Ružinov, Bratislava.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Gynekologicko-pôrodnícka poradňa gynekológa Jozefa Záhumenského
  • Pinkfertil

    , Autor: Registrovaný používateľ

    Dobrý deň chodíme do centra asistovanej reprodukcie od augusta beriem vitamíny Pinkfertil na doporucenie centra aj počas stimulácie aj po odbere oocytov.Zaciatkom februára mám vklad je vhodné a môžem užívať tieto vitamíny pred vkladom aj po vklade idem v prirodzenom cykle, mám vkladať progesterón, a clexane.

    Odpovedá: Prof. MUDr. Jozef Záhumenský, Ph.D., MPH.

    Dobrý deň,
    musel som googliť, čo to Pinkfertil je (názov preparátu je naozaj inovatívny).
    Nikde som podrobné zloženie nenašiel, ale toto je naozaj asi zázračný preparát:
    PinkFertil Plus je unikátny prírodný doplnok stravy určený ženám pre dlhodobé zlepšenie plodnosti, hormonálnej rovnováhy, podporu reprodukčného zdravia, zlepšenie fyzickej a psychickej kondície. Špeciálne vyvinutá zmes extraktov z liečivých rastlín, vitamínov, minerálov, antioxidantov a aminokyselín v najvyššej kvalite. Obsahuje látky s priaznivým účinkom a zameraním na špecifické potreby ženského organizmu. Prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania.

    Hlavné účinky PinkFertil Plus:
    Obsahuje špeciálne vyvinutý komplex extraktov z liečivých rastlín, vitamínov, minerálov, antioxidantov a aminokyselín v najvyššej kvalite a vysokej koncentrácii. Jedinečné vyvážené zloženie zamerané na prirodzené potreby ženského organizmu a podporu reprodukčného zdravia ženy. Unikátna zmes pozitívne ovplyvňuje ovuláciu a menštruačný cyklus. Optimalizuje hormonálnu hladinu po dlhodobom užívaní antikoncepcie. Zvyšuje pravdepodobnosť otehotnenia pôsobením na tvorbu prirodzených hormónov. Vhodná tiež pre ženy plánujúce asistovanú reprodukciu alebo materstvo v zrelom veku. Prispieva k zlepšeniu celkovej psychickej a fyzickej kondície. Podporuje imunitu a ochranu buniek pred oxidatívnym stresom.
    Viac informácií nájdete na www.aliver-nutraceutics.eu alebo www.otehotnenie.sk

    Takže naozaj sa nedá zistiť, o čo sa jedná, ale nemalo by to byť nebezpečné, inak by to nepovolili. Určite je dôležitý progesterón a clexane, o pinkfertile sa radšej poraďte v centre.